我敢講 昅女無數 但好多人仍然唔識分真假大 胸

學張家輝響《出埃及記》裏面話齋:「啲女人好L蠱惑㗎。」男人成日響條街度昅女,覺得點解隔離位個女仔個胸特別大。跟著,女朋友就會用鄙視的眼神啤住你,然後冷冷講句:「你班男人真係膚9淺,人哋帶咗Push bra咋!」講真,男人諗嘢真係好簡單㗎咋,點諗到女人可以為咗外表可以變到咁多法術?

胸
性感尤物的Kate Upton沒有一個男人不鍾愛,不過佢的激突身材都曾廣泛被網友討論:「究竟個胸係咪真?」(圖片來源:Sports Illustrated 2013 )

對於揀真 胸定假 胸,唔同男人有唔同的意見:

1.「有啲假波望落幾自然,但有啲望落好似兩個沙灘排球就咁放咗上去。但要二選其一,我寧願揀假波都好過細波。」[email protected]

2. 「我最憎假波!因為我真係曾經有個女朋友係假嘅,我唔理佢哋聲稱有幾自然啦,總之假波就唔好搵我。」([email protected]

不如我哋先唔好講隆胸,因為就算唔係做手術,市面上都有一啲自然的裝假狗方法。

胸

真假大 胸 點樣分?

為免大家承受被欺騙的心理傷害,以下幾個points大家可以一讀。當然,筆者笨唔係女人,盡我所能介紹吧。

1. Y字型乳溝

呢種情況多數發生喺戴NuBra,由於本身體積唔夠唯有借外來力量向前擠,營造做「假大胸」的感覺。

 

胸

胸493a186fcd39c5139c75484aa29504d37

有影片描述應該會更加清楚明白。By the way,裏面個model本身都唔弱。

2.大胸一定有副乳?

網上有文章話,大胸的女人通常有副乳,即前胸與腋下之間有囤積的脂肪。但我想講並唔一定,因為副乳的形式也有可能與從小沒有配戴合適的胸圍有關。

胸
通常假大胸都會有抵抗地心吸力的能耐,而圖中呢位似乎是真的。

3. 推一推單車變摩托

炎熱夏日流流長,又係美女們騷身材的好時機。然而,有良好的工具輔助,效果一定事半功倍。台灣有個泳衣品牌稱其產品為「美胸神器」,講到尾其實都係Push Bra。By the way 佢個品牌做宣傳做得幾出色,至少個Facebook page係幾養眼。

胸5

忠告:

Push唔緊要 千祈唔好打假波

呢部分想講少少個人感受,唔知大家男人點睇。所講的Nu Bra、Push Bra其實都係一啲唔影響身體的變靚技術,就正如而家部分男仔都會修層護膚。但一講到矽膠隆胸就唔得掂,身體髮膚受諸父母,如果你隨意更改咪即係唔尊重佢哋?

胸9

(68533)