女大十八變原來係真 港姐 冠軍都有估唔到嘅過去

廣告
廣告

每年港姐首輪面試都係焦點所在,花生友抽水的好地方。係咪真係學蘇軾話齋,環肥燕瘦各有美麗?美感呢家嘢真係見人見智,不過有句說話我就幾認同:女大十八變。唔少佳麗當年選美個look真係不敢恭維,但愈大反而愈靚,究竟係經過人工修補,定真係天然的女大十八變?同大家一齊過目啦。

港姐 十八變 之愈變愈靚

麥明詩

誰的青春不岩巉,十優港姐麥明詩同10年前的自己對比,至少輪廓冇變過,係天然美女。

Artboard 1

朱千雪

老老竇竇,千雪BB真係變得最少,以前而家一樣靚。

廣告

港姐20128311737468463

陳凱琳 

陳小姐副輪廓天生冇得輸係真嘅,不過睇番佢以前啲膚色真係似印度西施。

港姐6

廣告

簡淑兒

人紅是非多,簡淑兒喺《迷》劇的出色表現,順帶惹來網友媒體齊齊翻佢舊史,結果搵到佢5年前參選港姐的相片。的而且確⋯⋯分別真係幾大嘅。

港姐

黃心美

初初參選就被嘲似賓妹,出道之後就俾人話似蔡一智。不過都不緊要啦,有馬明鍾意咪得囉,使咩理人點講?

港姐8港姐5

麥美恩

Mayanne唔算話十分省鏡,但佢性格開朗大方又鍾意笑,觀眾對佢印象都唔錯,所以就算佢當年選美個look點樣唔掂,網友都冇乜批評。性格係好重要㗎!

港姐2

(28034)