𠝹 波 袋本世紀最偉大發明 變E-Body完全冇難度

廣告
廣告

先日我同公司一班同事講:「喂,今期我諗住寫孭斜孭袋的女孩!」

誰不知俾身邊的女同事聽到,佢哦咗一句然後話:「% 波 呀⋯」

我同另一位男同事都諗咗諗,立即恍然大悟。原來唔止男仔會留意,女仔一樣會對呢個現象感到好奇。

身材好 才有% 波 的問題

香港代表

然而,呢個問題唔係人人有機會遇到,係身材好先會明白。好似100毛主播黃慘盈咁,一個側身大笑就將姣好身材表露無遺。明明張相就講佢去睇書法展,但網友就似乎放錯焦點⋯⋯又好難怪嘅

大波19747768_10213283581704587_2084398724_o

其實面對呢種情況,女仔的心態係尷尬抑或自豪呢?無論係點,我可以幾肯定咁講,陳芷尤呢張IG相真係呃到好多LIKE!

廣告

大波2Screen Shot 2017-07-03 at 6.14.51 PM

台灣代表

講到懂得擅用呢門招數的女生,台妹比例佔多,而且佢哋仲會大方獻埋事業線。呢種熱情的款待,香港真係比下去。

www.instagram.com/charlott1120

廣告

大波7大波9

大波8
我眼前只見到兩座山峰,完。

早排香港講起一班熱愛行山的女生,我哋稱之為山系女生,唔知點解好鍾意剩係著住件bra通山走,我諗因為天氣濕熱啩?而呢個潮流唔剩止響香港出現,台模Vanessa Yao一樣鍾意。不過我個人覺得性感還性感,起碼要著對好少少的防滑鞋。

www.instagram.com/vanessayao

大波6

Paisura 日本新質社會現象

不過講起對女人的研究,就點都唔夠日本人咁專業。日本人稱呢個現象叫Paisura,係結合胸部同斜線成而的新單字,據聞情況誇張到一個地步係,有人專程喺美少女聚集的新宿長守,只為捕足雙峰突出的瞬間。聽落好變態呢?日本出版社EnterBrain就曾出版過一本名為「π /」的書籍,分析「Paisura」呢個新興的社會現象。
坦白講,呢件事真心幾「痴漢」。

大波4

大波12

大波14

大波13

(30321)