【Air Max 回憶殺】Sneaker Head 聚埋有嘢講

Air Max 回憶殺 - Sneaker Head 聚埋有嘢講

近年每每3月26日都會提到的"Air Max Day"是由2014年開始由Nike 為紀念Air Max 誕生而訂立的,畢竟Air Max 都是我們成長的共同回憶,你還記得你人生的第一對Air Max嗎?

今次四位Sneaker Head 就齊齊細數「這對」男人的浪漫,包括:HK-Kicks主理人Horace Leung,Dahood 及432hz 主理人Billy Pang、波鞋收藏家Matt Chung 及Kenlu.Net 主理人Sam Deng,由Air Max開始延伸到香港的波鞋潮流文化,當然還有今年的Air Max 2090!

(*變返口話化先) 睇完條片係咪即刻想拎對Air Max 上腳?今次有片睇之餘仲有禮物送,就係NIKE送出Air Max 2090,立即到Mentalk Facebook 專頁睇睇點樣得獎啦!

#Nike #AirMaxDay #AirMax
#MENTALK #有班男人

(194)